Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

                      UNETO-VNI / STERKIN

 

   

Sterkin.bmp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                      

 

UNETO-VNI

 

Het is voor de Volt Elektro Groep een bewuste keuze om geacrediteerd te zijn door UNETO-VNI, dit omdat kwaliteit bij Uneto-Vni in hoofdletters wordt geschreven. Zo heeft Uneto-Vni diverse leveringsvoorwaarden opgesteld die de aangesloten bedrijven gebruiken bij het afsluiten van overeenkomsten. Dankzij deze voorwaarden zijn klanten onder meer verzekerd van garantie op het geleverde werk en de installaties. Maar zijn klanten ook verzekerd van garantie op afgenomen elektrotechnische producten en de eventuele reparatie hiervan.

 

Binnen onze organisatie zijn wij betrokken in diverse besturen van UNETO-VNI en dus zijn onze medewerkers in de organisatie als één van de eerste op de hoogte van deze nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

 

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Uneto-Vni vertegenwoordigt 90% van de omzet van de installatiebranche en biedt werkgelegenheid aan 130.000 personen.

 

De installatiebedrijven zijn actief binnen de woningbouw, utiliteit, industrie en infra op de gebieden ontwerp, advies, installatie en beheer. Van deze bedrijven zijn er circa 5.300 aangesloten bij Uneto-Vni en deze nemen 90% van de omzet van de installatiebranche voor hun rekening.

Door aangesloten te zijn bij UNETO VNI zijn wij altijd op de hoogte van:

 

  • Trends in de markt
  • Innovaties in de installatietechniek
  • Imagoverbetering
  • Verkoop- en presentatietechniek
  • Opleidingtrajecten
  • Calculatiemethoden
 

 

Klik hier om naar de website van Uneto-Vni te gaan.

 


Sterkin staat voor Stichting Erkenningen In Nederland.


Binnen de installatiebranche bestaan specifieke erkenningsregelingen (’keurmerken‘) voor de:


- gastechnische installateur (REG);
- elektrotechnische installateur (REI);
- watertechnische installateur (REW);
- sfeerverwarmingsinstallateur (RES).

Sterkin is de onafhankelijke organisatie die deze regelingen ten uitvoer brengt. Installateurs die aantoonbaar aan de eisen van deze

erkenningsregelingen voldoen, staan bij Sterkin als Erkend Installateur geregistreerd. Zij mogen conformiteitsverklaringen voor nieuwbouwinstallaties afgeven. Hierin staat zwart op wit dat de aangelegde installatie voldoet aan de normen en eisen. Sterkin is verantwoordelijk voor het opstellen van deze erkenningsregelingen. Daarnaast regelt zij aan de erkenningsregelingen verbonden controles en inspecties.

 

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign