Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Energiescan

 

Waarom een energiescan?

 

Met de Energiescan krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in het energieverbruik van uw onderneming. De Energiescan geeft aan hoeveel euro's u kunt besparen en laat de mogelijkheden zien die u heeft om energie te besparen op o.a. verlichting, verwarming en koeling. Ook krijgt u een benchmark te zien. Dit is een vergelijking van het energieverbruik van uw onderneming met bedrijven binnen uw branche.

 

Wat doen wij?

 

Wij kunnen bij u een energiescan uitvoeren en daarna uitvoerig advies geven over de resultaten. Zo kunt u veel euro's besparen.
U krijgt van ons een rapport. Dit rapport geeft u inzicht in de energiesituatie van het gebouw. In ons advies geven we de mogelijkheden aan om de energie-efficiŽntie te verbeteren. De Ďgroene draad' in deze scan is het beperken van het gas- en elektriciteitverbruik en daarmee de kooldioxide (CO2) emissie. Door energiebesparing wordt ook een kostenbesparing voor het pand bereikt.

 

 

                          

 

 

 

 

 

Ga verder naar Contact opnemen >

< Ga terug naar Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign