Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Kostenbesparing

 

Wie wil dat nu niet, een zo laag mogelijk bedrag betalen. Door middel van een speciaal ontworpen EnergyScan krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in het energiegebruik van uw woning / bedrijf. De EnergyScan geeft aan hoeveel euro u kunt besparen in een bepaalde periode. Er zijn vele manieren van kosten besparen laat u snel informeren over de mogelijkheden.

 

Hieronder staan enkele tips voor het verlagen van energieverbruik in verlichting.

- Vervang lampen tijdig;

Bij de samenstelling van een lichtplan houdt de ontwerper rekening met de effecten van vervuiling en achteruit gaan van de lichtbronnen. Bij de oplevering is het lichtniveau aanmerkelijk hoger dan tegen het einde van de levensduur van de lamp. Het is aantrekkelijker om periodiek en voortijdig alle lampen te vervangen dan om ze per stuk te vervangen bij uitval. In het laatste geval zal het ge´nstalleerde vermogen aanmerkelijk hoger moeten zijn om voor voldoende licht op de werkplek te zorgen.

- Schakel verlichting in ongebruikte ruimten uit (Dit wordt vaak vergeten!)

 

- Maak armaturen en lichtsensoren regelmatig schoon;

Ook dit wordt vaak vergeten. Door vervuiling gaat een deel van het rendement verloren.

 

- Pas een daglichtafhankelijke schakeling toe op de verlichting;

In verlichte ruimtes met ramen of daklichten kunt u lichtgroepen uitschakelen als het buiten licht wordt. Het beste is om al bij het verlichtingsplan rekening te houden met een energiezuinige groepsindeling. Als lichtlijnen evenwijdig staan met raampartijen of daklichtstroken, kunt u met maar een paar schemerschakelaars lichtgroepen automatisch uitschakelen als er genoeg buitenlicht binnenkomt.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw energieverbruik te verlagen. Graag adviseren wij u over hoe uw energieverbruik verlaagd kan worden.

 

Ga verder naar Contact opnemen >

< Ga terug naar Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign