Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Energielabel

 

Waarom een energielabel?

Sinds 1 januari 2008 is de verkoper van een woning of bedrijfspand verplicht in het bezit te zijn van een energielabel.
Het energielabel is een verklaring die is opgemaakt door een daartoe bevoegde persoon.
Het label geeft aan in hoeverre bij de bouw van het huis, of latere aanpassingen, rekening is gehouden met energiezuinigheid. In het label wordt ook advies gegeven over verbeteringen.

 

 

In een uitgebreider maatwerkadvies worden tevens de kosten van de verbeteringen en de terugverdientijd aangegeven.
Bij verkoop van uw huis kan de mogelijke koper van u een energielabel eisen. Het label is tien jaar geldig. Als bedrijf of particulier wil je zuinig met energie omgaan. Dit om jezelf niet te veel kosten op te hals te jagen.

 

 

Wat doen wij?

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en mogen een energielabel afgeven. Wij zullen daarbij een zorgvuldig rapport afgeven. Het is bovendien een voordeel om een electrotechnisch bedrijf in te schakelen voor het label. Niet omdat wij alleen verstand hebben van de metingen, maar ook van de installaties die het resultaat van de metingen veroorzaken. We hebben dus meer gevoel bij het minderen in energie.

De reden voor een energiescan is: Energiebesparing leidt niet alleen tot lagere kosten maar verhoogt het duurzame imago van uw onderneming.

 

 

Maatwerkadvies

 

Waarvoor dient maatwerkadvies?

Het maatwerkadvies is bedoeld als aanvulling op het energielabel. Het is daarom uitgebreider dan het energielabel. In het maatwerkadvies worden de kansen en mogelijkheden met betrekking tot energiebesparing inzichtelijk. Dit kan voordelen opleveren voor u zelf, maar ook bijvoorbeeld voor potentiŽle kopers/huurders van uw woning. Met maatwerkadvies wordt duidelijk hoe energiezuinig de woning nu is en wat eraan gedaan kan worden om het te verbeteren.

 

Wat doen wij?

Wij zijn gecertificeerd in het keuren en geven van maatwerk advies in uw huis of pand. Daarna geven wij u een praktisch en overzichtelijk rapport.

 

 

Ga verder naar Contact opnemen >

< Ga terug naar Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign