Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

VOIP-Telefonie

 

Als bedrijf wilt u bereikbaar zijn voor uw klanten. U kunt zich dan bereikbaar stellen via internet en telefonie. Bij telefonie denken de meeste mensen meteen aan traditionele telefonie. Vaak is dit voor bedrijven onhandig en duur. Tegenwoordig wordt er al veel gebruik gemaakt van Voip telefonie. Voip staat voor Voice over IP.

 

Maar wat is Voip precies?

Eigenlijk is Voip helemaal niet zo spannend. U telefoneert nog steeds, alleen uw gesprek wordt anders getransporteerd. Wat wel een grote rol speelt, is dat er veel nieuwe mogelijkheden ontstaan. Om het duidelijker te maken, is hieronder een schema weergegeven.

 

 

Door het gebruik van Voip ontstaan er vele mogelijkheden en besparingen:

 

        

Bekabeling

Bij de installatie bespaart u bekabelingskosten. Bij de installatie is slechts één circuit van kabels en kabel-kasten nodig. Dit bespaart ruimte, maar natuurlijk ook geld.

 

 

        

 Datanetwerk  

Omdat u gebruik maakt van een datanetwerk, kunnen medewerkers kosteloos met elkaar telefoneren. Zelfs thuiswerkers en medewerkers van verschillende bedrijfsvestigingen.

 

          

EfficiŽntie

Bij gebruik van Voip ontstaan er vele mogelijkheden. Voip ondersteunt mogelijkheden zoals: nummerweergave, wachtstand, doorschakelen etc. Bovendien is er de mogelijkheid om per oproep door te schakelen, direct door te schakelen naar voice mail of de beller een in-gesprek of niet-bereikbaar bericht te geven. Verder is er de mogelijkheid om voicemails via een browser online af te luisteren of naar je email te sturen.

 

Klantencontact

Door middel van VOIP kunt u in één druk op de knop alle gegevens van het contactpersoon openen. Dit bespaart moeite en tijd. Dit voorkomt irritatie aan vaak opnieuw gestelde vragen. Ook is het via VOIP gemakkelijker om degene door te verbinden naar het desbetreffende persoon.

 

 

Wilt u gemakkelijk kosten besparen? Wij helpen u er graag mee. Wij bieden u advies, onderhoud en volledige installaties aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dit is een voorbeeld van een Mitel toestel

 

 

 

 

 

Ga verder naar Contact opnemen >

 

 

 

 

 

 

< Ga terug naar Home

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign