Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Traditionele telefonie

 

Traditionele telefonie maakt gebruik van netlijnen, telefooncentrales en telefoontoestellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van aanvullende faciliteiten, zoals keuzemenu's, voice mail en wachtrijen.

In de traditionele telefonie zijn er binnen een bedrijf drie bestanddelen:


Verbinding naar buiten (ISDN of PSTN)


Telefooncentrale (PBX)


Telefoon


  

Traditioneel

De lijn naar buiten toe bestaat bij consumenten en hele kleine bedrijven uit een PSTN (analoge) aansluiting. Bij bedrijven is dit meestal een BRI(ISDN 2) of PRI (ISDN 15/30) lijn.

 

 

  

     Kosten  

De telefooncentrale heeft als functie om het verkeer tussen telefoons onderling te regelen. Als er twee telefoons via een kabel met elkaar verbonden worden is het niet mogelijk om te bellen, daarvoor is een verkeersregelaar nodig, een telefooncentrale is zo'n verkeersregelaar.

 

 

    

      Voip     

 

 

 

 

 

 

 

 

De verbinding naar buiten gaat naar een Telefooncentrale van bijvoorbeeld KPN. Reden dat bedrijven dit niet zelf doen maar uitbesteden aan een telecombedrijf is dat het aanleggen van (landelijke) netwerken duur is. Dat is exact de reden dat VoIP interessant is.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ga verder naar Contact opnemen >

 

 

< Ga terug naar Home

 

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign