Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Kosten besparing

 

Wie wilt het nou niet? Zo goedkoop mogelijk communiceren! 'Voice over IP' maakt het mogelijk! Maar de vraag is: hoe? Het is heel simpel, bij traditionele telefonie maakt u gebruik van een apart telefoon netwerk, bij VoIP (Voice over IP) maakt u gebruik van een datanetwerk.


     

Bekabeling

Hierbij is de eerste besparing al zichtbaar. Bij de installatie bespaart u bekabelingskosten. Bij de installatie is slechts één circuit van kabels en kabel-kasten nodig.

 

 

 

Datanetwerk 

Omdat u gebruik maakt van een datanetwerk, kunnen medewerkers kosteloos met elkaar telefoneren. Dit geld ook voor thuiswerkers en medewerkers van verschillende bedrijfsvestigingen.

 

       

EfficiŽntie

Verder kunt u ook nog eens efficiŽnter communiceren. VoIP is eigenlijk niet zo spannend. U telefoneert nog steeds op dezelfde manier. Het enige verschil is dat het draadje waar het gesprek door getransporteerd wordt, anders is. Wat wél een verschil maakt, is dat u veel meer mogelijkheden heeft met VoIP. U kunt bijvoorbeeld als u gebeld wordt, in één druk op de knop, alle gegevens naar boven halen van degene waarmee u telefoneert. Meer informatie.. 

 

Wilt u gemakkelijk kosten besparen? Wij helpen u er graag mee. Wij bieden u advies, onderhoud en volledige installaties aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga verder naar Contact opnemen >

< Ga terug naar Home

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign