Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Data bekabeling

 

 

 

Voor zowel in zakelijke netwerken als voor privé-toepassingen is het van essentieel belang om een goede bekabeling te hebben voor uw dataverkeer. Tegenwoordig heeft bijna elke computer wel een verbinding met het internet of een ander toestel.

 

De Volt Data & Telecom kan u een volledig gecertificeerde datanetwerk verzorgen. Deze netwerken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn de basis voor een goed functionerend computer- en telefonie netwerk.

Een datanetwerk is een netwerk voor data-overdracht tussen twee of meer apparaten. Dit kunnen heel veel apparaten zijn zoals: telefoons, modems, televisietoestellen, computers en meer.

De signalen kunnen digitaal zijn en bestaan uit spraak- of beeldgegevens of data zoals opgeslagen op computers.

Heeft u een van deze installaties nodig? Neem dan contact op met ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ga verder naar contact opnemen >

 

 

 

 

< Ga terug naar Home

 

 

 

 

 

 

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign