Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Veilig Thuis keur

Hoe veilig is uw woning?

 

Gas, water en licht. Het werkt eigenlijk altijd. Het licht gaat aan als u de schakelaar omzet. Met een lucifer branden de pitten van het gasfornuis. En als u de kraan opendraait stroomt het water. De normaalste zaak in ons land.

Veiligheid voor uw gezin gaat voor alles. Daarom is het Veilig Thuis Keurmerk geintroduceerd. Wij als Parkstad Inspecties Leerdam kunnen de veiligheid van uw installatie keuren door middel van de nieuwste apparatuur.

 

Parkstad Inpecties werkt met gekwalificeerde inspecteurs om een VT Keur uit te voeren. Wij bieden u de garantie dat onze inspecties en rapportages aan alle eisen voldoen. Als Parkstad Inspecties Leerdam kunnen wij u 3 varianten op het VT Keur aanbieden:

 

VT Keur Basis; Een gedegen basisonderzoek naar de ventilatie en installaties dat voldoet aan de eisen van Bouwbesluit


VT Keur Uitgebreid; Een onderzoek naar de installaties en ventilatie van een gebouw conform de minimale eisen van de NTA


Conditiemeting Woning; Een uitgebreid installatietechnisch en bouwkundig onderzoek. Hierbij wordt ook uitgebreid gekeken naar energiebesparing, het onderhoud en de omgeving. Een conditiemeting geeft ook automatisch een energie-certificaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign