Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Volt EnergyCare, voor elk probleem een oplossing!

 

Natuurlijk kan het voorkomen dat u niet beschikt over investeringsmogelijkheden om besparingen uit te voeren.

Laat u dan uitgebreid informeren over de financieringsmogelijkheden van besparingmaatregelen.

Nu kopen, achteraf betalen en gelijk besparen!

 

Neem contact op met ons voor uitgebreide mogelijkheden.

 

 

Komt uw investering in aanmerking voor extra aftrek?

 

Investeert u in energiebesparende bedrijfsmiddelen, of onderdelen daarvan, dan kunt u in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek (EIA).

 

De energie-investeringsaftrek komt aan de orde als u als ondernemer voor meer dan €2.200,- (jaar 2009) en voor maximaal €113 miljoen (jaar 2009) heeft ge´nvesteerd in een nieuw bedrijfsmiddel dat voorkomt op de zogenoemde energielijst. Bedraagt de investering meer dan € 113 miljoen, dan komt het deel van het investeringsbedrag dat boven € 113 miljoen uitkomt, niet in aanmerking voor de energie-investeringsaftrek.

 

 

De aftrek bedraagt 44% van het investeringsbedrag en komt naast de normale afschrijving. De nieuwe energielijst is van toepassing op verplichtingen die zijn aangegaan of voortbrengingskosten die zijn gemaakt op of na 1 januari 2010. Ook de lijst met bedrijfsmiddelen die kwalificeren voor de milieu-investeringsaftrek en de willekeurige afschrijving wordt binnenkort geactualiseerd en zal terugwerkende kracht tot 1 januari 2010 krijgen. De voor 2009 geldende lijst is inmiddels ingetrokken.

 

Op http://www.senternovem.nl/kunt u bekijken voor welke bedrijfsmiddelen u extra aftrek kunt krijgen. Dien uw aanvraag in bij het Bureau investeringsregelingen en willekeurige afschrijvingen, binnen drie maanden na het aangaan van de verplichting.

 

Natuurlijk kunnen wij u ook begeleiden en adviseren in alle mogelijke inversteringsregelingen.

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign