Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

KPN gaat hoog standaardtarief 0900-nummers afschaffen

 

Door Arnoud Wokke, maandag 11 mei 2009

KPN gaat in de nabije toekomst het integrale tarief voor 0900-nummers afschaffen. Prepaidbellers betalen nu nog standaard 1,30 per minuut, omdat de systemen van KPN geen onderscheid kunnen maken tussen de tarieven van 0900-nummers.

 

 

Wanneer het integrale tarief wordt afgeschaft, is nog onbekend. "Dat hangt ervan af wanneer we de systemen die telefoontjes afhandelen, gaan vervangen", zegt woordvoerder Steve Hufton van KPN. "De huidige systemen kunnen het nog niet aan om de verschillende tarieven van 0900-nummers realtime van het beltegoed af te trekken. Dat kan met een nieuw systeem wel."

 

De afschaffing geldt ook voor klanten van Hi. Of bij KPN-dochter Telfort de integrale tarieven ook verdwijnen, is onbekend. KPN is niet de eerste die stopt met het hoge standaardtarief voor betaalnummers. Eind vorig jaar besloten Vodafone en T-Mobile ook al het integrale tarief af te schaffen. Die tarieven waren ingesteld om fraude met beltegoeden te voorkomen.

Bron: Arnoud Wokke

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign