Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Kenteq 'Excellent' Opleidingsbedrijf
(16 juni 2010)


Elektrotechnisch bedrijf de Verkerk Groep uit Zwijndrecht en de Volt Elektro Groep uit Leerdam in Zoetermeer ontvangen vrijdag 18 juni de eerste predicaten van de brancheonderscheiding Excellent Opleidingsbedrijf. Dit nieuwe keurmerk binnen de installatietechnische branche gaat naar bedrijven die voldoen aan de binnen deze brancheonderscheiding gestelde eisen voor het opleiden en begeleiden van (toekomstige) medewerkers.


Bedrijven die leerlingen willen opleiden in de beroepspraktijk moeten in het bezit zijn van de wettelijke kwalificatie Kenteq Erkend Leerbedrijf. Een aantal installatie-technische bedrijven in Zuid-Holland vindt de wettelijke voorwaarden echter weinig uitdagend en stelt bij het opleiden van (toekomstige) medewerkers zwaardere eisen aan de branche en aan zichzelf.

Op initiatief van deze werkgevers, hun werkgeversorganisatie Uneto-VNI en Otib is daarom het predicaat Excellent Opleidingsbedrijf ontwikkeld. Het afgelopen jaar zijn hiervoor criteria opgesteld en beproefd.

Zo moet in een Excellent Opleidingsbedrijf het opleiden van medewerkers een aantoonbaar en gedegen onderdeel zijn van het bedrijfsbeleid en bedrijfsprocessen. Voorts moet het bedrijf voldoen aan diverse extra faciliteiten voor leerlingen en praktijkopleiders. Tot slot wordt van het bedrijf verwacht dat het ook extern actief is, bijvoorbeeld door docenten van beroepsopleidingen stage te laten lopen in het bedrijf of door zelf gastlessen te verzorgen op een school. Een bedrijf kan zowel klein als groot zijn, mits het excelleert op opleidingsgebied.
Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign