Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Green Deal: projectvoorstellen indienen mogelijk tot eind mei
 

Projecten voor energiebesparing of lokale opwekking van duurzame energie die op zichzelf rendabel zijn, maar die vanwege allerlei belemmeringen toch niet tot stand komen. Voorstellen voor deze projecten kunnen tot eind mei worden ingediend via Green Deal, maakte minister Verhagen van EL&I vorige week bekend.

Burgers, bedrijven (van klein tot groot) en organisaties (ook lagere overheden) vinden steeds vaker zelf oplossingen om slimmer en duurzamer met energie om te gaan. Bijvoorbeeld door energie te besparen, zelf op te wekken of schoon te gebruiken.

Vaak gaat het om energieprojecten die zichzelf terugverdienen. Toch komen deze projecten niet altijd van de grond. Dat kan te maken hebben met het ontbreken van samenwerkingspartners, onvoldoende menskracht, te weinig informatie, of onduidelijkheid over vergunningen.

De overheid wil een Green Deal aangaan met de samenleving en helpen dit soort knelpunten weg te nemen. Door advies te geven, door partijen met elkaar in contact te brengen, door het wegnemen van belemmeringen in wet- en regelgeving. Het gaat dus niet om een subsidieregeling en ook onderzoeks- en marketingprojecten vallen niet onder de Green Deal.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign