Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

Elektrisch rijdenVolt Elektro Groep staat voor veiligheid en gebruiksvriendelijke producten. 

Met een ruim assortiment laadstations voor uw auto, is Volt de ideale partner! 

Uw laadstation wordtdoor Volt als erkend installateur vakkundig ge´nstalleerd. Met een laadstation van Volt

 

kunt u erop vertrouwen snel te kunnen genieten van elektrisch rijden.
Voor contact klik hier

Voor onze actiefolder klikt u hier

ABL.png

Steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden. 

Momenteel zijn er al 22 verschillende modellen in de automarkt te vinden wat betreft elektrische auto's. Een aantal automerken kiezen ervoor om gratis een laadstation bij de auto te leveren. Echter doen lang niet alle merken dit.


Voor de automobilist die een elektrische auto heeft aangeschaft en op zoek is naar een passende oplossing voor het opladen van de auto, bieden wij een aantal opties. 


Onze aktes zijn gestandaardiseerde pakketten en het is natuurlijk mogelijk om uitgebreidere systemen bij u te installeren. 


Uw wensen of vragen vernemen wij graag van u zodat de beste en passende oplossing snel en simpel gevonden is.Voor contact klik hier

Voor onze actiefolder klikt u hierEen stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign