Aangesloten bij:

 

  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt Elektro Groep

Energieweg 17M

4143HK Leerdam

info@volt.nl

 

VOLT ELEKTROTECHNIEK
 
 
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag goed voorgelicht te werk wilt gaan voordat u gaat verbouwen of een nieuw pand gaat bouwen. Door onze unieke werkwijze zult u versteld staan welke mogelijkheden wij u kunnen bieden, neem de veilige weg en neem nu contact met ons op.
 
Werknemers van Volt Elektro Groep werken via een duidelijk werkproces
 
                         
 
Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over wat wij onder andere voor u kunnen betekenen.
Onderstaand een beperkt overzicht waar wij zorg voor kunnen dragen, benieuwd naar alle activiteiten?
Ga snel naar contact en laat u aangenaam verrassen door onze service en expertise.
 
 
Altijd op de
hoogte van
de nieuwste
ontwikkelingen
bij Volt elektro
groep
 
 
   
         
 
Klik op de afbeeldingen
voor een
grotere
weergave
 
 
 
Volt elektro
groep, de ingang
voor elektro-
techniek
 
 
 
Op zoek naar
een installatie
die niet in de
lijst staat?
 
 
 
neem contact
met ons
op en wij
brengen u
graag op de
hoogte wat
onze mogelijk-
heden zijn
 
 
 
Wij zijn centraal
gevestigd in
Leerdam, en
dus overal
in Nederland
bereikbaar

 

 

 

 

Hierboven een
voorbeeld van
domotica
mogelijkheden
in en rondom
uw huis.
 
 
 

Benieuwd naar

wat wij onder

andere al

gedaan hebben?

Klik dan hier

en wij brengen

u naar onze

portfolio

 
 
 
Laat al uw
werkzaamheden
aan elektrische
installaties over
aan een
installateur

 

 

 

Naast een
goede kwaliteit
van het product
bieden wij
u ook een
hoog kwaliteit
in service
 
 
 

 

 

Voor een zo
laag mogelijke
energierekening,
klikt u hier
 
 
 
Zelf klussen kan
natuurlijk ook,
ook hierbij
geven wij u
graag advies
 
 
 
 
 
Klik hier om
terug naar
het begin te
gaan

Buitenverlichting

Buitenverlichting is een vak apart. Het aanstralen van karakteristieke gebouwen, zoals kerken, gemeentehuizen en andere monumentale objecten, kan betoverende effecten hebben op de omgeving en op passanten.

 

Cameratoezicht

Heeft u zelf geen tijd om een camera beveiligingssysteem te installeren?

Geen nood, wij installeren uw camera installatie graag.

 

Centrale antenne systemen

De Volt Elektro Groep heeft alle kennis in huis en verzorgt voor u het ontwerp en de aanleg van centrale antenne installaties. Uiteraard kunnen wij systemen ontwerpen en realiseren die voldoen aan de gestelde eisen, niet alleen door u gestelde eisen, maar ook de gestelde normen van signaalleveranciers.

 

Computer netwerken

Voor het installeren van hardware en software bent u bij ons op het juiste adres. Hele computer netwerken inclusief bekabeling of draadloos. Uw computer netwerk heeft regelmatig onderhoud nodig. U kunt het netwerkbeheer hiervan volledig of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. In het laatste geval worden door uzelf ook werkzaamheden uitgevoerd. Vervolgens kunnen wij u actief of passief ondersteunen. Wij proberen u vanzelfsprekend zoveel mogelijk met netwerkbeheer op afstand te ondersteunen. Dit bespaart (reis-)tijd en dus geld. Bovendien kunnen wij u sneller helpen.

 

Elektrisch bedienbare gordijnen

Met één druk op de knop uw gordijnen omhoog laten gaan. Handmatig optrekken is niet meer nodig. Naast dat het gemakkelijk is om uw gordijnen elektrisch te bedienen, is het ook nog eens comfortabel. Precies zoals u het wenst, zonder enige moeite!

 

Elektronische hekwerken

Een goed hekwerk kan zeker in combinatie met elektrische toegangscontrole een belangrijke rol spelen in de beveiliging van uw terrein. Bent u op zoek naar een elektronisch hekwerk? Wij helpen u hier graag bij. Dit biedt veiligheid en is gemakkelijk in de omgang.

 

Elektrotechnische installaties

Een elektrische installatie is het geheel van elektrische apparaten, aansluiting en verbinding en kunnen overal voorkomen, zoals in huizen of bedrijfspanden. Er kunnen zich omstandigheden voordoen die het nodig maken uw elektrische installatie uit te breiden. Bijvoorbeeld als u een huis bouwt of de zolder gaat ombouwen tot logeerruimte. Volg een veilige weg en neem contact op met Volt Elektro Groep.

 

Elektrische rolluiken

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Zonder optrekbanden, want handmatig optrekken is niet meer nodig. Elektrisch bedienen is gemakkelijk en comfortabel. Bovendien, met een druk op de knop opent en sluit u alle rolluiken tegelijk, of apart. Zoals u het wenst, zonder enige moeite!

 

Huisautomatisering en gebouwenbeheer (domotica)

De vraag naar flexibele en domotica voorbereide installaties neemt toe. Dit vergt een goed inzicht van de in de markt verkrijgbare installaties en componenten. Daarnaast leveren fabrikanten vaak geen totaaloplossing maar slechts deeloplossingen. De Volt Elektro Groep houdt zich doorlopend op de hoogte van o.a. de marktontwikkelingen omtrent domotica-toepassingen en is daardoor in staat totaaloplossingen te bieden. Domotica is een van de opties om in uw huis te laten bouwen. Domotica werd lange tijd uitsluitend geassocieerd met de zorgsector, maar verschillende projecten laten zien dat domotica in alle marktsegmenten mogelijk is, ook in uw huis.

 

Inbraakbeveiliging

In Nederland wordt circa 120.000 keer per jaar ingebroken. In ruim 108.000 gevallen is hier sprake van een zogenaamde gelegenheidsinbraak. De inbrekers komen in de meeste gevallen vrij gemakkelijk naar binnen en er ontstaat een aanzienlijke schadepost die in veel gevallen niet (helemaal) door de verzekering wordt gedekt. Volt heeft gecertificeerd personeel die bij u beveiligingsinstallaties kunnen plaatsen.

 

Intercom en deurvideo

Vanuit uw slaap- of woonkamer zien wie er voor uw deur staat. Dit voorkomt verrassingen en biedt u veiligheid in huis. Verder is het ook mogelijk om op afstand uw deur te openen in huis, waar u maar wenst! De gehele installatie kan verzorgt worden door ons, Volt Elektro Groep.

 

Ledverlichting

U kunt nu al besparen op uw kosten met ledlampen. Wij kunnen u ledverlichting leveren en installeren.

 

Licht berekeningen volgens ARBO-normen

Al onze licht berekeningen zijn goed gekeurd volgens de ARBO-normen.

 

Nieuwbouw

Een nieuw huis aan het bouwen? De elektrische installatie van boven tot beneden kunnen wij als Volt Elektro Groep voor u verzorgen.

 

Noodverlichtingen onderhoud

Een noodverlichtingsinstallatie is noodzakelijk als het gaat om de veiligheidsvoorziening van uw (bedrijfs)pand. Noodverlichting zorgt voor verlichting bij netspanninguitval. Deze installaties dienen aan de hiervoor geldende wet- en regelgeving te voldoen. Wij kunnen u van een nieuwe installatie voorzien of wij kunnen uw huidige installatie aanpassen. Ook kunnen wij uw installatie onderhouden, waardoor uw (bedrijfs)pand in goede en vooral belangrijk veilige handen is.

 

Onderhoud en service

De installatie vormt een belangrijk onderdeel van de woning. Het op termijn goed blijven functioneren van de installatie is afhankelijk van goed onderhoud. Daarvoor is de eigenaar/bewoner verantwoordelijk. In de praktijk schiet dat onderhoud nogal eens tekort. Het onderhoud van de woninginstallatie moet dan ook een expliciete plaats krijgen in de gebruiksaanwijzing van de woning.

 

Opstellen onderhoudsplan

Zoals het woord al aangeeft betreft onderhoudsplan het onderhoud dat van tevoren gepland is. Een onderhoudsplan is al het geplande onderhoud samen. Niet-gepland onderhoud valt hier dus buiten. Het belangrijkste doel van een onderhoudsplan opstellen is het inzichtelijk maken van de kosten voor het toekomstig onderhoud en deze te minimaliseren. De Volt Groep kan voor u een onderhoudsplan verzorgen.

 

Satelliet ontvangstsystemen

Optimaal ontvangst is wel zo prettig. Daarom willen wij u graag van dienst zijn om uw schotel te monteren, te installeren en in te stellen. Wij doen dat op locatie tegen een scherp tarief.

 

Sfeerverlichting

Door middel van sfeerverlichting is het mogelijk om een ruimte hoger en breder te doen lijken. Daarnaast brengt sfeerverlichting ook nog eens gezelligheid in uw kamer. Volt Elektro Groep maakt het voor u mogelijk om een gezellige ruimte te creŽren, precies zoals u het wilt.

 

Telefonie/datacommunicatie

Klik hier om naar het onderdeel Telefonie & Datacommunicatie te gaan.


Televisie

Bijna elk huishouden heeft tegenwoordig één of meerdere televisies. Wilt u een nieuwe of extra televisie aansluiten neem dan contact met ons op. Met goede installateurs werken wij netjes tot in de puntjes de installatie af.

 

Vervanging

Wilt u uw elektrotechnische installaties vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via scans kunnen wij zien hoe uw energieverbruik is en kunnen wij de beste manier vinden om de installaties te plaatsen of te vervangen.

 

Verzorgen van tekeningen van de elektrische installatie

Voor al uw installaties kunnen wij ook de technische tekeningen verzorgen.

 

Zonweringsystemen

Wij helpen u graag verder bij het plaatsen van een zonweringsysteem. Draag al uw zorgen over aan Volt Elektro Groep.

Een stroomstoring, het kan overal gebeuren, maar wat doe je als je een storing hebt? Klik hier en kom precies te weten wat te doen.

 

 

Zonder hoofdpijn een boek lezen, buiten verlichting dimmen, tuinverlichting of verlichting van uw parkeerplaats? Wij bieden een oplossing.
 
Voor het besparen van geld kunt u natuurlijk ook zelf werkzaamheden uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste manier van installeren.
 
De Volt Elektro Groep is lid van het bestuur van UNETO-VNI. Meer weten hierover? Klik dan hier en wij brengen u graag op de hoogte.

Laat elektrotechnische  werkzaamheden over aan een erkend installateur.

Laat uw installatie regelmatig controleren door een inspecteur van Parkstad Inspecties.
 
Alle gegevens van uw beller met één druk op de knop op uw beeldscherm zichtbaar en gratis bellen binnen uw netwerk. Meer informatie..
 
Heeft u vragen over elektrotechniek, neem dan contact met ons op.
webdesign